Via telecommunicatie kunnen we op afstand communiceren en ervoor zorgen dat we altijd bereikbaar zijn. Internettelefonie is een perfect alternatief voor analoog zakelijk bellen en zal de kwaliteit niet verminderen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor vast mobiel integreren. Wij bieden een volledig functionele telecommunicatiestructuur waarmee u effectief kunt communiceren en tegelijkertijd de toekomst tegemoet kunt treden!

Schakel over naar een andere provider of abonnement, maar zie je het bomenbos niet meer? Wij bevrijden het graag uit uw handen! Elk bedrijf is anders en heeft advies op maat nodig. Voor KPN bieden wij commerciële abonnementen aan. Het commerciële mobiele abonnement van KPN is gebruiksvriendelijk en kan worden gebruikt in combinatie met vaste mobiele integratie, wat ideaal is als u zich niet op dezelfde locatie bevindt. Met bijvoorbeeld vaste mobiele integratie kan je gemakkelijk en snel contact opnemen met collega’s door een verkort intern toestel te bellen. Omdat u een vast nummer gebruikt om te bellen, kunnen klanten ook contact met u opnemen en u gemakkelijker identificeren. Abonnementen schrijf je volledig naar jouw wensen: wil je onbeperkt bellen en internetten, of wil je het zelf inpakken? Daarnaast biedt KPN ook de mogelijkheid om je servicepakket te delen met collega’s. Met de hulp van commerciële mobiele apparaten van KPN kunt u zonder enige aarzeling alle aspecten van zaken doen, ook in het buitenland!

https://denko.nl/telecom/